Μην φοβάστε δεν βρέχει! Ετοιμαστείτε για παραλία στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία!!!

Μην φοβάστε δεν βρέχει! Ετοιμαστείτε για παραλία στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία!!!

Δεν θα χαλάσει την διάθεση, απλά μας κανει τα καμώματα του ο καιρός σήμερα! Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Σήμερα αρχικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα νότια παράλια θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, νωρίς το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά σύντομα θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.