«Τσάκωσαν» 52χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης - Εντόπισαν… ποικιλία ναρκωτικών στην κατοχή του

«Τσάκωσαν» 52χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης - Εντόπισαν… ποικιλία ναρκωτικών στην κατοχή του

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 52 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε χθες να μεταβαίνει σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, όπου υπήρχαν επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2,3 γραμμαρίων περίπου, κοκαΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων περίπου, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, καθώς και επτά δοχεία με νερό.  

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του υπόπτου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν στην αυλή, ακόμη επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 20-120 εκατοστών.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE