Οργή στην Τουρκία για τον Ερντογάν: Πέταξε… τσάι στους πυρόπληκτους από το λεωφορείο

Οργή στην Τουρκία για τον Ερντογάν: Πέταξε… τσάι στους πυρόπληκτους από το λεωφορείο

Στη Μαρμαρίδα σε μια από περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές βρέθηκε εχθές ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας επέμεινε στο αφήγημα των δολιοφθορών που προκάλεσαν τις πυρκαγιές, συμπληρώνοντας ότι με την βοήθεια ξένων χωρών θα αυξηθούν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε αίσθηση αλλά και την οργή αρκετών πολιτών ήταν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μαρμαρίδα  ο Τούρκος πρόεδρος άρχισε να πετάει… τσάι στους πυρόπληκτους πολίτες, ενώ περνούσε με το προεδρικό λεωφορείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE