Στρατιώτης των ΗΕ ενεπλάκη σε καυγά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στη γνάθο

Στρατιώτης των ΗΕ ενεπλάκη σε καυγά - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στη γνάθο

Γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ότι άντρας αγνώστων στοιχείων, με τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στις 8.00 το πρωί της ίδιας μέρας, με ασθενοφόρο που τον είχε παραλάβει από την λεωφόρο Κόλπος των Κοραλλίων, στην Πέγεια.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς έφερε κάταγμα στη γνάθο και κάκωση στο κεφάλι. Αυτός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Λόγω και της κατάστασης της υγείας του, ο 25χρονος δεν ήταν σε θέση να αναφέρει στα μέλη της Αστυνομίας οτιδήποτε για τις συνθήκες τραυματισμού του, οι οποίες διερευνώνται.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, μέλη της Αστυνομίας αναμένεται σήμερα να επισκεφθούν εκ νέου τον 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτός τραυματίστηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.