Στέκονταν ανέμελοι έξω από κατάστημα στην Αγία Νάπα και τους ξυλοκόπησαν – Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Στέκονταν ανέμελοι έξω από κατάστημα στην Αγία Νάπα και τους ξυλοκόπησαν – Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για επίθεση που δέχτηκαν δύο άντρες ηλικίας 28 και 25 ετών, τα ξημερώματα χθες στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από τον 28χρονο, ο οποίος ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ ότι, λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα χθες Κυριακή, ενώ βρισκόταν μαζί με 25χρονο έξω από κατάστημα στην περιοχή Αγίας Νάπας, ομάδα ατόμων επιτέθηκε εναντίον τους.

Οι 28χρονος και 25χρονος μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι, ο 28χρονος έφερε κάταγμα στο θώρακα, τραύμα στο κεφάλι και εκδορές και μώλωπες στο σώμα και ο 25χρονος έφερε κάταγμα στο πρόσωπο και στη μύτη, και μώλωπες στο σώμα.

Ο 28χρονος έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 25χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE