Χειροπέδες σε καπετάνιο στο τερματικό της ΑΗΚ - Παράνομη είσοδος με σημαία της Μάλτας

Χειροπέδες σε καπετάνιο στο τερματικό της ΑΗΚ - Παράνομη είσοδος με σημαία της Μάλτας

Καπετάνιος πλοίου με σημαία Μάλτας συνελήφθη από την Αστυνομία για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 14 Οκτωβρίου και 12 Δεκεμβρίου του 2020.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο καπετάνιος του πλοίου Red Garnet με σημαία Μάλτας, ηλικίας 60 ετών συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 1η Αυγούστου, στο τερματικό της ΑΗΚ στο Βασιλικό, αφού μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το πλοίο είχε καταπλεύσει τον περασμένο Οκτώβριο και Δεκέμβριο στο κλειστό λιμάνι στο Μπογάζι στα κατεχόμενα.

Αργότερα σήμερα ο 60χρονος από τη Ρουμανία, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE