Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σε ανακοίνωση του, ο διαχειριστής του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, δηλώνει πως «αναφορικά με τη διεξαγωγή μη προγραμματισμένης στάσης εργασίας στο τερματικό της DP World Limassol, που πραγματοποιεί αριθμός εργαζομένων από τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι όποιες ανησυχίες του προσωπικού μας λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και εκφράζουμε τη λύπη μας για αυτή την εξέλιξη».
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιλύσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στη λειτουργία του λιμανιού», συμπληρώνει.
Τέλος, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες και συνεργάτες της πως έχει προχωρήσει στην πλήρη εφαρμογή σχεδίου έκτακτης ανάγκης, διασφαλίζοντας πως οι εργασίες στο λιμάνι Λεμεσού συνεχίζονται κανονικά.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις