ΥΠΕΣ: Στις επαρχιακές διοικήσεις οι δικαιούχοι για εφάπαξ αποζημίωση για πυρκαγιές

ΥΠΕΣ: Στις επαρχιακές διοικήσεις οι δικαιούχοι για εφάπαξ αποζημίωση για πυρκαγιές

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι, μετά και την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 7ης Ιουλίου 2021 για παραχώρηση αποζημιώσεων στους πληγέντες πολίτες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση των εκτιμήσεων και των αξιολογήσεων των ζημιών.

Συγκεκριμένα έχουν υποβληθεί για σκοπούς παροχής οικονομικής βοήθειας 63 αιτήσεις για την επαρχία Λεμεσού, 147 αιτήσεις για την επαρχία Λάρνακας και 17 αιτήσεις για την επαρχία Πάφου.

Επειδή η προσέλευση μέχρι στιγμής είναι περιορισμένη, υπενθυμίζεται όπως οι δικαιούχοι της οικονομικής βοήθειας προσέλθουν στα γραφεία των οικείων επαρχιακών διοικήσεων για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και την καταβολή του εφάπαξ ποσού. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE