ΟΣΑΚ: Καταδικαστέες οι απειλές εναντίον της Παιδιατρικής Εταιρίας Κύπρου

ΟΣΑΚ: Καταδικαστέες οι απειλές εναντίον της Παιδιατρικής Εταιρίας Κύπρου

Αμέριστη στήριξη προς την Παιδιατρική Εταιρία εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), σε σχέση με τις απειλές τις οποίες δέχεται ύστερα από την απόφασή της για εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών.

«Είναι απόλυτα κατανοητό οι πολίτες να ανησυχούν και να προβληματίζονται για τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Παρόλα αυτά οι οποιεσδήποτε απειλές, από οποίους και αν προέρχονται, εις βάρος των επιστημόνων, των οποίων οι θέσεις εκφράζονται μέσα από επιστημονική τεκμηρίωση, είναι καταδικαστέες», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η ΟΣΑΚ τονίζει τη στήριξή της προς την ΠΕΚ και τους επιστήμονες γενικότερα και καλεί τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως διερευνήσουν άμεσα τις πολύ σοβαρές καταγγελίες και λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα παταχθούν στη ρίζα τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE