Συγκρούστηκαν δύο τρένα στην Τσεχία - Τουλάχιστον δύο οι νεκροί

Συγκρούστηκαν δύο τρένα στην Τσεχία - Τουλάχιστον δύο οι νεκροί

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν δυο τρένα συγκρούστηκαν σε χωριό της Τσεχίας, κοντά στην πόλη Πίλσεν, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Η σύγκρουση σημειώθηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στα όρια του χωριού Μιλαβάτσε, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, ενώ ελικόπτερα και ασθενοφόρα βρέθηκαν άμεσα στο σημείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο αντιπρόεδρος της τσεχικής κυβέρνησης Κάρελ Χάβλιτσεκ δήλωσε ότι ένα από τα τρένα παραβίασε μια σήμανση για «stop» και συγκρούστηκε με το άλλο τρένο, περιγράφοντας την κατάσταση ως «σοβαρή».

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων τόνισε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, επτά τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι 31 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE