Xαμός στην Ορόκλινη! Τρελό πάρτυ στο σπίτι της Μαρίας Έλενας Κυριακού (VIDEO)

Xαμός στην Ορόκλινη! Τρελό πάρτυ στο σπίτι της Μαρίας Έλενας Κυριακού (VIDEO)

Οι γονείς της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και ο αδελφός με την αρραβωνιαστικιά του μίλησαν στην εκπομπή, ελλαδικού καναλιού.

 Η οικογένεια της τραγουδίστριας λίγο πριν τον τελικό της Eurovision εξομολογήθηκαν τα συναισθήματά τους.

«Αισθανόμαστε περηφάνια που πέρασε στον τελικό και ανυπομονούμε να την δούμε απόψε», είπε ο αδελφός της, ο ποδοσφαιριστής Κούλης Νικολάου. 

«Μαγείρεψα και  έφτιαξα γλυκά να μαζευτούμε όλοι να δούμε την Μαρία Έλενα και ελπίζω να τα δώσει όλα απόψε», δήλωσε η μητέρα της.

gossip-tv

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE