ΒΙΝΤΕΟ από τη διάσωση της 64χρονης στο Όμοδος - Ακόμα λίγο να καθυστερούσαν ίσως να πέθαινε

ΒΙΝΤΕΟ από τη διάσωση της 64χρονης στο Όμοδος - Ακόμα λίγο να καθυστερούσαν ίσως να πέθαινε

Εξαντλημένη αλλά καλά στην υγεία της εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι η 64χρονη Βρετανίδα τουρίστρια Pauline Ann Pidcock, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη στην κοινότητα Ομόδους.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, δήλωσε ότι η 64χρονη εντοπίστηκε από άτομα που συμμετείχαν στις έρευνες, σε δύσβατη περιοχή, μεταξύ Ομόδους –Ποταμιού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Pidcock, που πάσχει από επιληψία, είχε μεταβεί το πρωί της Τετάρτης με τουριστικό λεωφορείο στο Όμοδος και παρέμεινε στο πάρκο της κοινότητας, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ και ο σύζυγος της επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού. Όταν επέστρεψαν, η ίδια είχε εξαφανιστεί και όταν δεν εντοπίστηκε καταγγέλθηκε η υπόθεση στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE