Πυρκαγιά μαίνεται στην Ηλεία - Εκκενώνεται η Αρχαία Ολυμπία

Πυρκαγιά μαίνεται στην Ηλεία - Εκκενώνεται η Αρχαία Ολυμπία

Πυρκαγιά μαίνεται στη περιοχή της Ηλείας, ενώ πύρινα μέτωπα έχουν εκδηλωθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, με σοβαρότερη εστία αυτή της Εύβοιας.

Λόγω της πυρκαγιάς στην Ηλεία, η οποία κινείται σε δύο μέτωπα, δόθηκε εντολή εκκένωσης της Αρχαίας Ολυμπίας και της κοντινής σε αυτήν κοινότητας της Μιράκας. Νωρίτερα είχαν ήδη εκκενωθεί οι κοινότητες Πελόπιο, Πλάτανος και Καυκανιά, Ηράκλεια και Πουρνάρι.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή έχουν ενισχυθεί και αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο πεδίο 95 πυροσβέστες με 31 οχήματα και τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων ενισχύουν υδροφόρες της αυτοδιοίκησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE