ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για την διάρρηξη δωματίου ξενοδοχείου

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για την διάρρηξη δωματίου ξενοδοχείου

Υπόθεση διάρρηξης δωματίου ξενοδοχείου διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον δύο προσώπων.

Συγκεκριμένα, εντάλματα σύλληψης εναντίων δύο προσώπων που προέρχονται από χώρα της ΕΕ, ηλικίας 30 και 35 ετών, εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου. Τα δύο πρόσωπα τελούν υπό κράτηση στην αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών.

Στα πλαίσια διερεύνησης αυτής της υπόθεσης εντοπίστηκαν στην κατοχή τους αντικείμενα τα οποία κλάπηκαν από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, σύμφωνα με παραπονούμενη τουρίστρια από τη Ρωσία. Η διάρρηξη έγινε στις 26 Ιουλίου του 2021 και καταγγέλθηκε την ίδια ημέρα στην Αστυνομία. Όπως διαφάνηκε η παραπονούμενη αναγνώρισε αριθμό από τα κλαπέντα αντικείμενά της.

Κατόπιν τούτου, ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου θα μεταβούν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να ανακρίνουν τον 30χρονο και 35χρονο και για να καταχωρηθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο Πάφου. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE