ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

Η ώρα 04.56 ξημερώματα Πέμπτης 5 Αυγούστου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Παραλιμνίου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με 2(δύο) στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.13.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό έπαθαν εκτεταμένες ζημίες όλος ο εξοπλισμός , η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του καταστήματος καθώς επίσης επηρεάστηκε και η τζαμαρία γκαράζ σε διπλανή οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.