Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην τοποθεσία Ατσάς στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 16.00 τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.30 αφού έκαψε ένα εκτάριο καλυμμένο με σπαρτά και χαμηλή άγρια βλάστηση, αναφέρεται.

«Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 23 άτομα του Τμήματος Δασών με επτά  πυροσβεστικά οχήματα και 9 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με έξι πυροσβεστικά οχήματα», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι στην κατάσβεση επίσης συμμετείχε και ένας γεωργικός ελκυστήρας του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον σκυβαλότοπο του Ατσά, αν και τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δυνάμεις του Τμήματος Δασών θα παραμείνουν στην περιοχή για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE