Κενεβέζος για φωτιές στην Ελλάδα : «Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους»

Κενεβέζος για φωτιές στην Ελλάδα : «Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους»

Σε δήλωση αναφορικά με τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα προέβη ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος.

«Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλα και όλους όσοι παλεύουν απέναντι στη λαίλαπα της φωτιάς. Φύση και όντα. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους όσοι πλήττονται και πληγώνονται από τη λαίλαπα. Ο Θεός να δίνει δύναμη και προστασία σε εθελοντές και υπηρεσιακούς οι οποίοι με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής προτάσσουν το εμείς αντί το εγώ. Δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πανέμορφο και προνομιούχο πλανήτη και έστω και αργά ας σταματήσουμε να φερόμαστε ως να είμαστε», αναφέρει ο κ. Κενεβέζος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.