Αυτοί οι τρείς καταζητούνται από τις Αρχές - Εμπρησμό, διάρρηξη αλλά και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτοί οι τρείς καταζητούνται από τις Αρχές - Εμπρησμό, διάρρηξη αλλά και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία στη Λεμεσό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούνται τρία πρόσωπα από τις Αρχές. 

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εμπρησμού, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 20-21 Ιουλίου, 2021, στη Λεμεσό.


1. Ashraf Olwan, 37 ετών, από την Παλαιστίνη
2. Ahmad Alassad, 33 ετών, από τη Συρία
3. Nasser Ali, 35 ετών, από την Παλαιστίνη

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.