Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Άντρας εντοπίστηκε να κρατιέται σε σημαδούρα - Σε κινητοποίηση οι ναυαγοσώστες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό το πρωί της Πέμπτης (05/08), αφού σκάφος εντόπισε άντρα ηλικίας 65 ετών να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα ο οποίος είχε υποστεί κράμπα και αδυνατούσε να κολυμπήσει.

Συγκεκριμένα γύρω στις 9:00 θαλάσσιο σκάφος εντόπισε άντρα, ηλικίας 65 ετών περίπου, να κρατιέται πάνω σε σημαδούρα  σε μεγάλη απόσταση από την ακτή και τον ανέσυρε στη βάρκα, ενώ επικοινώνησε με τους ναυαγοσώστες του παρακείμενου πύργου, σε συνεργασία με τους οποίους μεταφέρθηκε ο άντρας με ασφάλεια.

Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, παραλήφθηκε από δικό του πρόσωπο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, παρακαλούν  τους λουόμενους να μην κολυμπούν έξω από  σηματοδοτημένες με σημαδούρες περιοχές και να προτιμούν να κολυμπούν παράλληλα της ακτής όσο γίνεται κοντά σε Ναυαγοσωστηκούς πύργους, για τη δική τους ασφάλεια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE