Έξαλλη η Πάνια! Σταμάτησε την εκπομπή φωνάζοντας (Βίντεο)

Έξαλλη η Πάνια! Σταμάτησε την εκπομπή φωνάζοντας (Βίντεο)

Η Αννίτα Πάνια έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Αννίτα.gr».

 Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με κάποιους κυρίους που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες και μιλούσαν δυνατά. «Συγγνώμη έχω λοκάρει και τραβάω ένα χοντρό ζόρι με τους κυρίους εκεί που έχουν πιάσει την κουβεντούλα την ψιλή βροχή, η οποία με εκνευρίζει πάρα πολύ και προσπαθώ να το υποβαθμίσω πολύ ώρα, από την ώρα που έχω ξεκινήσει αλλά δε γίνεται, μπορείτε να το σταματήσετε s'il vous plait; Merci!

Έχει κι άλλα μέρη εδώ ο σταθμός να πάτε να καθίσετε να ξεκουραστείτε, να πιείτε ένα ποτό. Εντάξει; Γιατί το κρατάω μέσα μου πολύ ώρα και δεν μπορώ τόση ώρα δηλαδή. Εσύ το έχεις πάρει γραμμή Σταύρο τόση ώρα σε έχω δει. Εσύ δε το ακούς αυτό το πράγμα στα αυτιά σου; Φτάνει! Έλεος!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE