Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη Λάρνακα

Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη Λάρνακα

Λήξη συναγερμού στη Λάρνακα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο υπό ανέγερση Mall της πόλης, αφού δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας και διαφάνηκε ότι πρόκειται για... φάρσα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση, όταν άγνωστοι κάλεσαν στο υπό ανέγερση Mall Λάρνακας αναφέροντας ότι έχουν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο κτήριο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου απέκοψαν την σκηνή και εκκένωσαν το Mall, ενώ στη σκηνή βρέθηκαν και πυροτεχνουργοί.

Εντός του κτηρίου υπήρχαν υπάλληλοι οι οποίοι διενεργούσαν εργασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE