Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες
Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει – Τι ετοιμάζουν τα κόμματα, ποιοι διεκδικούν και πώς διαμορφώνονται οι τάσεις...
Από την Ύδρα στη Μύκονο και από τη Μύκονο στην Ιταλία, η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Χρύσανθο Τσουρούλη απολαμβάνουν καλοκαιρινές στιγμές.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή Κύπρια δικηγόρος δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες ενημερώνοντας τους ακόλουθούς και φίλους της.
Πριν λίγες μέρες η κυρία Γιολίτη βρισκόταν στην πόλη Κόμο στην βόρεια Ιταλία, όπως δημοσίευσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επόμενη στάση ήταν η Βερόνα με τις εικόνες να μαγεύουν, κυρίως αυτήν με την Γιολίτη να ποζάρει χαμογελαστή και ξέγνοιαστη μπροστά από την αρένα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις