Υπό έλεγχο η φωτιά στις Αρόδες

Υπό έλεγχο η φωτιά στις Αρόδες

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 16:20 η φωτιά στις Αρόδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σήμερα Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021 και ώρα 15:20, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Αρόδες, της Επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:20 αφού έκαψε τρία (3) εκτάρια με μπάλες σανού, αποκαλάμες, εγκαταλειμμένα αμπέλια και θαμνώδη άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 7 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 4 άτομα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Από αέρος συνέδραμε πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών το οποίο βρισκόταν σε περιπολία σε κοντινή περιοχή.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE