ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για 20 μέρες στο κελί 48ρονος που οδηγούσε μεθυσμένος στο Παραλίμνι

Για 20 μέρες στο κελί 48ρονος που οδηγούσε μεθυσμένος στο Παραλίμνι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε σήμερα 48χρονο σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για 45 ημέρες από την ημερομηνία αποφυλάκισης του και σε πέντε βαθμούς ποινής.

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί στις 2/8/2021, όταν σε έλεγχο αλκοόλης εντοπίστηκε να έχει στον οργανισμό του ποσοστό αλκοόλης περίπου εφτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

 Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας, κλήθηκαν στη σκηνή τροχαίας σύγκρουσης, στη λεωφόρο Κάππαρη, στο Παραλίμνι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ωστόσο τα δύο οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές.

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, με την ένδειξη για τον 57χρονο να είναι αρνητική. Η προκαταρκτική ένδειξη για τον 48χρονο ήταν θετική, γι’ αυτό υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 138μg%, αντί 22μg%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top