Χειροπέδες στον γιο της ιδιοκτήτριας και την 24χρονη κοπέλα του για την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λεμεσό

Χειροπέδες στον γιο της ιδιοκτήτριας και την 24χρονη κοπέλα του για την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λεμεσό

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 24 ετών, συνέλαβε η Αστυνομία στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, που διαπράχθηκε χθες, στη Λεμεσό.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1μ.μ. χθες, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στη Λεμεσό. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων, κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς διενεργήθηκαν επιτόπιες εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίου του 25χρονου και της 24χρονης, οι οποίοι διαμένουν στο εν λόγω διαμέρισμα. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE