Η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν έχει τέλος, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν έχει τέλος, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν έχει τέλος, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε  δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια. 

Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες του Τούρκου Προέδρου για διεθνή διάσκεψη για τα Βαρώσια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «η προκλητικότητα δεν έχει τέλος, και είναι αυτό που πρέπει όλους να μας προβληματίσει, με την έννοια ότι, αντί να εστιάζουμε την προσοχή μας αποδίδοντας ο ένας στον άλλο ευθύνες, να δούμε πώς είναι δυνατόν μέσα από την ενότητα να πετύχουμε, πέραν της ισχυρής εκπεφρασμένης βούλησης, να δούμε και μια ισχυρή αντίδραση, έτσι ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα αναχαίτισης της τουρκικής βουλιμίας και επιθετικότητας».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE