Μπάρακ Ομπάμα: Ξεφάντωσε χωρίς... μάσκες και αποστάσεις στο πάρτι για τα 60α γενέθλια του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπάρακ Ομπάμα: Ξεφάντωσε χωρίς... μάσκες και αποστάσεις στο πάρτι για τα 60α γενέθλια του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αχαλίνωτα διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, στο πάρτι που διοργάνωσε για τα 60α γενέθλιά του στο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο Μάρθας Βίνεγιαρντ της Μασαχουσέτης.

Αν και προηγουμένως είχε ανακοινώσει την ακύρωση του πάρτι, ύστερα από επικρίσεις που δέχθηκε για την εξάπλωση της μετάλλαξης «Δέλτα», φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με τον ακραίο αριθμό των 400 καλεσμένων.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η 50χρονη τραγουδοποιός Έρικα Μπαντού -μία εκ των προσκεκλημένων- ο Ομπάμα απεικονίζεται με ένα μικρόφωνο στο χέρι ακριβώς στο κέντρο της σκηνής με το πλήθος των καλεσμένων να έχει συγκεντρωθεί γύρω του και να τον αποθεώνει.

Ο 60χρονος πλέον Μπάρακ Ομπάμα, μετά την αντίδραση των Αμερικανών σχετικά με την ανακοίνωση για το σχεδιασμό του πάρτι γενεθλίων, είχε υποσχεθεί ότι θα πραγματοποιούσε μία «μικρή» μάζωξη σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όπως φαίνεται όμως στα πλάνα δεν τήρησε τον λόγο του, αφού ο «στενός» κύκλος απαρτιζόταν από εκατοντάδες άτομα.

Ακόμη, τον πρόδωσε μία φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 24χρονη τραγουδίστρια Γκαμπριέλα Σαρμιέντο, γνωστή ως H.E.R., όπου ο Ομπάμα φωτογραφίζεται αγκαλιά με τις προσκεκλημένες, χωρίς να φορά μάσκα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, την ώρα που η μετάλλαξη «Δέλτα» σαρώνει την αμερικανική ήπειρο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE