LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στο πλευρό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στο πλευρό της

Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού ήρθε τελικά το πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου που μετά από πολύωρα δοκιμαστικά έκλεισε τελικά η ομάδα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να πέρασαν πολλοί από το πλευρό της, αλλά τελικά αυτός που θα βρεθεί δίπλα της θα είναι ο Κώστας Μαρτακης, οποίος μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει σε πρωινή εκπομπή.

Ο Κώστας Μαρτάκης δέχθηκε διάφορες προτάσεις φέτος και από τον ΑΝΤ1 αλλά και από το OPEN καθώς είναι πολλές οι εκπομπές που θα βγουν στον αέρα και λείπουν πρόσωπα, αλλά τελικά η Γιώτα Σπανού που εχει αναλάβει την ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ ήταν αυτή που κατάφερε να τον πείσει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Κώστας να αναλάβει και στο δεύτερο μέρος της σεζόν παράλληλα με το “Love it” και θέση στην κριτική επιτροπή του “My style rocks”.

Η τελευταία φορά που ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρωινό ήταν στα “Καλημερούδια” του MEGA στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το χιούμορ και η αμεσότητά του.

Mαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κώστα Μαρτάκη θα βρίσκεται από την περσινή σεζόν και η Μάρτζι Λαζάρου – καθώς είναι η μόνη που έμεινε – ενώ έκλεισε και η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία θα μπαινοβγαίνει στο πλατό με θέματα και η οποία πέρσι ήταν στο “Πάμε Δανάη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, θεωρείται βέβαιο ότι και ο Κώστας αλλά και η Σίσσυ θα ενταχθούν στο δυναμικό της εκπομπής φέτος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top