Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε στον γκρεμό στην Ελλάδα

 Νεκρός ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε στον γκρεμό στην Ελλάδα

Τραγικά είναι τα νέα από τη Φωκίδα. Ο χειριστής του μηχανήματος που έπεσε στον γκρεμό το πρωί της Δευτέρας, έχασε τελικά τη ζωή του.

To τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 11:00 το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας με έναν χειριστή να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που δούλευε στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο lamiareport.gr, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά», άγνωστο πως βρέθηκε στον γκρεμό.

Το τεράστιο μηχάνημα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε -όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες- στη μέση της πλαγιάς μετά από τριάντα μέτρα περίπου. Στη συνέχεια έγινε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χειριστή που βρισκόταν στην καμπίνα του μηχανήματος. Δυστυχώς, ο χειριστής δεν τα κατάφερε.

Το μηχάνημα σταμάτησε μετά από 30 περίπου μέτρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE