Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο ΠτΔ στις 15 Ιουνίου

Στο Ισραήλ θα μεταβεί ο ΠτΔ στις 15 Ιουνίου

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 15 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση της Κυβέρνησης της χώρας.

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος ανέφερε ότι κατά την επίσκεψη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, με τον Πρόεδρο της χώρας καθώς και με τον Πρόεδρο της Κνέσετ.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στα ενεργειακά θέματα κατά την επίσκεψη του Προέδρου στο Ισραήλ, ο εκπρόσωπος είπε ότι υπάρχει σε εξέλιξη ένας διάλογος με το Ισραήλ για διάφορα θέματα.

Η ημερήσια διάταξη, τόνισε, καλύπτει αρκετά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και είμαστε σίγουροι ότι σε αυτό το πλαίσιο, τις αμέσως επόμενες μέρες θα καθοριστεί και η ημερήσια διάταξη των συζητήσεων που θα γίνουν.

«Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα συζητηθούν θέματα, τα οποία προάγουν πάνω από όλα τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» κατέληξε ο κύριος Χριστοδουλίδ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE