ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι επιστρέφουν οι φοιτητές στις αίθουσες - Συσκέψη στο Υπουργείο Παιδείας

Έτσι επιστρέφουν οι φοιτητές στις αίθουσες - Συσκέψη στο Υπουργείο Παιδείας

Θέματα που άπτονται της λειτουργίας των πανεπιστημίων μέσα σε συνθήκες υγειονομικής προστασίας στη διάρκεια του επόμενου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 καθώς και το σχετικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο, απασχόλησαν σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. 

Ανακοίνωση του ΥΠΠΑΝ αναφέρει ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Παιδείας και Υγείας, Πρόδρομος Προδρόμου και Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσος Χριστοφίδης και ο Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Παναγιώτης Ζαφείρης ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων, Παντελής Σκλιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κοινή αντίληψη όλων είναι ότι στα πανεπιστήμια θα πρέπει να εξασφαλισθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η διδασκαλία με φυσική παρουσία των φοιτητών και φοιτητριών, τηρουμένων πάντοτε των απαραίτητων κανόνων ασφάλειας».

Υπήρξε επίσης σύμπτωση απόψεων ως προς το ότι οι παρεχόμενες σήμερα δυνατότητες εμβολιασμού διευκολύνουν αυτό το στόχο.

Ο Υπουργός Υγείας αφού ακούσει και τις συστάσεις της Ειδικής Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής θα προωθηθούν σχετικές προτάσεις για αποφάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο.    

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top