Ανέβασε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πιάστηκε στη φάκα ο 24χρονος που συνελήφθη

Ανέβασε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού - Πιάστηκε στη φάκα ο 24χρονος που συνελήφθη

Συνελήφθη άντρας ηλικίας 24 ετών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση ανάρτησης στο διαδίκτυο αρχείου βίντεο, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. 

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν τη Δευτέρα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 24χρονου.
 
Όπως προστίθεται, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κάτοχος / χρήστης  του συγκεκριμένου λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που ανέβασε στο διαδίκτυο το αρχείο βίντεο, με το υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, είναι ο 24χρονος.
 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντος, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.
 
Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE