ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Νοσοκομείο 55χρονος στη Λεμεσό - Πήγε για μπάνιο και έπαθε καρδιακή προσβολή

Στο Νοσοκομείο 55χρονος στη Λεμεσό - Πήγε για μπάνιο και έπαθε καρδιακή προσβολή

Λουόμενος, ηλικίας περίπου 55 ετών, που βρισκόταν το απόγευμα της Δευτέρας 9/8, στη παραλία του Εναερίου γύρω στις 17:30 ένιωσε, έντονο πόνο στο στήθος και ζήτησε βοήθεια από τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ14. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση της η ναυαγοσωστική μονάδα Μονάδα Λεμεσού, αφού οι ναυαγοσώστες διαπίστωσαν ότι ο άντρας παρουσίαζε περισσότερα από ένα συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου, προχώρησαν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για σταθεροποίηση της κατάστασης του, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν τον Αύγουστο στο νησί μας, σε συνδυασμό με συνήθειες και δραστηριότητες του καλοκαιριού όπως άθληση, παιχνίδια στη παραλία, ο ανθρώπινος οργανισμός επιβαρύνετε σημαντικά.

Καλούμε τους λουόμενους, όταν νιώθουν ότι χρειάζονται βοήθεια, να μην διστάσουν να τη ζητήσουν από τους ναυαγοσώστες, αφού είναι εκπαιδευμένοι στις Πρώτες Βοήθειες και είναι οι πρώτοι που μπορούν να παρέχουν βοήθεια σε παρόμοια περιστατικά και όχι μόνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top