Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Λουόμενος κινδύνεψε σε Παραλία - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες την Κυριακή 08 Αυγούστου γύρω στις 18:30 το απόγευμα, στην παράλια Silver Sands μπροστά στο ξενοδοχείο Ηλιαδα στον Πρωτάρα.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, οι ναυαγοσώστες κλήθηκαν να βοηθήσουν άντρα 67 ετών ο οποίος ένιωσε δυσφορία στην αναπνοή του και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση οξυγόνου.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Γενικοί Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE