Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση αμόκ η σύζυγός του - Η αλλαγή που έκανε μετά το σάλο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, με τον γνωστό ηθοποιό, που διατηρεί ένα σκοτεινό μυστικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, να έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά να έχει πάντοτε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Λίγο μετά την απολογία της, στην οποία τασσόταν υπέρ του συζύγου της, φυσικά, αποφάσισε να κλείσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει αν και μαθαίνουμε πως ούτως ή αλλιώς δεν είναι πολύ ενεργή καθώς το τελευταίο που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να ποστάρει.

 

Πηγή: athensmagazine

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE