Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λεμεσού στην εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για αποστολή τους στους κατοίκους των περιοχών, που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Στη Λεμεσό λειτουργούν δύο σημεία συλλογής. Το πρώτο σημείο λειτουργεί στο κτίριο της Διοίκησης, που βρίσκεται στο νέο λιμάνι της πόλης. Το δεύτερο σημείο λειτουργεί στη δυτική είσοδο του παλιού λιμανιού. Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να εισφέρουν και χρηματικά ποσά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τους λειτουργούς της Αρχής Λιμένων για αγορά προϊόντων, τα οποία θα σταλούν στη συνέχεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής, η εκστρατεία στη Λεμεσό, θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν, να το πράξουν.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE