Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λεμεσού στην εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για αποστολή τους στους κατοίκους των περιοχών, που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Στη Λεμεσό λειτουργούν δύο σημεία συλλογής. Το πρώτο σημείο λειτουργεί στο κτίριο της Διοίκησης, που βρίσκεται στο νέο λιμάνι της πόλης. Το δεύτερο σημείο λειτουργεί στη δυτική είσοδο του παλιού λιμανιού. Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να εισφέρουν και χρηματικά ποσά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τους λειτουργούς της Αρχής Λιμένων για αγορά προϊόντων, τα οποία θα σταλούν στη συνέχεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής, η εκστρατεία στη Λεμεσό, θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν, να το πράξουν.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE