Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λεμεσού στην εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για αποστολή τους στους κατοίκους των περιοχών, που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Στη Λεμεσό λειτουργούν δύο σημεία συλλογής. Το πρώτο σημείο λειτουργεί στο κτίριο της Διοίκησης, που βρίσκεται στο νέο λιμάνι της πόλης. Το δεύτερο σημείο λειτουργεί στη δυτική είσοδο του παλιού λιμανιού. Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να εισφέρουν και χρηματικά ποσά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τους λειτουργούς της Αρχής Λιμένων για αγορά προϊόντων, τα οποία θα σταλούν στη συνέχεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής, η εκστρατεία στη Λεμεσό, θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν, να το πράξουν.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE