Αργυρός και NAVA στηρίζουν τον Θανάση Αθανασίου για την θεραπεία του

Αργυρός και NAVA στηρίζουν τον Θανάση Αθανασίου για την θεραπεία του

O όμιλος NAVA SEASIDE μαζί με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό πήραν μια απόφαση ανθρωπιάς βοηθώντας τόσο τον Θανάση Αθανασίου, οπαδό της Ανόρθωσης, όσο και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας του γνωστού οπαδού της Ανόρθωσης Θανάση Αθανασίου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα διαθέσει την προσωπική του αμοιβή για στήριξη των πληγέντων των καταστροφικών πυργαγιών, για ενέργειες αναδάσωσης αλλά και για τα αδέσποτα.

Η ανακοίνωση του NAVA:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE