LIFESTYLE

Emily in Paris 2: Η ανάρτηση της Lily Collins για τη δεύτερη σεζόν και όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα επεισόδια

Emily in Paris 2: Η ανάρτηση της Lily Collins για τη δεύτερη σεζόν και όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα επεισόδια

Το πιο επιτυχημένο σόου της καραντίνας αποδείχθηκε και το πιο κερδοφόρο σε επίπεδο αριθμών, αφού πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, είχε πάρει ήδη το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν. Η σειρά "Emily in Paris" μάς έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μαζί με την πρωταγωνίστρια στην Πόλη του Φωτός και να ζήσουμε μαζί της το όνειρο, ενώ η δεύτερη σεζόν που θα προβληθεί σύντομα υπόσχεται μεγαλύτερες εκπλήξεις και συγκινήσεις

Πριν από λίγες ημέρες, η πρωταγωνίστρια Lily Collins ανήρτησε μία φωτογραφία με την συμπρωταγωνίστριά της, Ashley Park, ενημερώνοντάς μας για την τελευταία ημέρα στο σετ, πράγμα που σημαίνει ότι η ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου είναι πιο κοντά απ'ό,τι νομίζαμε. Η Collins έγραψε στο caption της :

"Τελευταία μέρα στο σετ και δεν μπορώ να φανταστώ το τέλος των γυρισμάτων με μία πιο υπέροχη νότα από τη συνεργό μου στη σειρά. Δεν κλαίω, εσύ κλαίς".

Στη συνέχεια δεν αρκέστηκε στη φωτογραφία από το σετ, παρά μας έδωσε μία γεύση από τους 4 τελευταίους μήνες που βρίσκεται στο Παρίσι ώστε να γυρίσει τη δεύτερη σεζόν με τους υπόλοιπους συντελεστές. Στο καρουζέλ φωτογραφιών την είδαμε την ώρα του μακιγιάζ, στα διάφορα αξιοθέατα με τους συμπρωταγωνιστές της, σε bistrot να απολαμβάνει το γεύμα της, κλείνοντας έτσι τον όμορφο αυτό κύκλο. Όπως έγραψε, είναι ευγνώμων για όλη την ομάδα και τη μαγική εμπειρία που βίωσε ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την ανυπομονησία για τη νέα σεζόν.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στην πλοκή, μαχόμενοι για την καρδιά της Αμερικανίδας, ενώ με ερωτηματικό παραμένει η εξέλιξη του ερωτικού τριγώνου που αφήσαμε στην πρώτη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερα πράγματα που αφορούν το παρελθόν της πρωταγωνίστριας, αφού στα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν αυτό δεν ήταν εφικτό, ενώ η ίδια θα διεισδύσει περισσότερο στον γαλλικό πολιτισμό με σεβασμό και όρεξη για εξερεύνηση.

Σε πρώτο πλάνο θα δούμε και τη φιλία της με την Mindy, με την οποία από τα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν συγκατοικούν.

Πηγή: madamefigaro.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top