ΕΛΛΑΔΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα διακομίστηκαν σε δομές υγείας της Αρκαδίας

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα διακομίστηκαν σε δομές υγείας της Αρκαδίας

Δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα διακομίστηκαν σε δομές υγείας της Αρκαδίας.

Ειδικότερα, δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα διακομίστηκαν από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Δάφνη Αρκαδίας στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Σημειώνεται, ότι γιατρός του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στη Δάφνη Αρκαδίας για να βοηθήσει, εάν παραστεί ανάγκη, τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή.

Επίσης, ένας πυροσβέστης προσήλθε χθες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων με μικροεγκαύματα. Κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE