Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Εμβόλιο Pfizer: Δεν χρειάζεται ακόμη να προσαρμοστεί στις παραλλαγές της Covid-19

Το εμβόλιο κατά της Covid-19 των εργαστηρίων Pfizer/BioNTech δεν είναι ακόμη ανάγκη να προσαρμοστεί στις νέες παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της BioNTech προκρίνοντας μάλλον μια τρίτη δόση.


«Είναι πιθανό τους επόμενους 6 με 12 μήνες να εμφανιστεί μια παραλλαγή που θα απαιτεί την προσαρμογή του εμβολίου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Ουγούρ Σαχίν.

Η λήψη μιας απόφασης τώρα θα μπορούσε να αποδειχθεί εσφαλμένη, αν σε τρεις ή έξι μήνες μια άλλη παραλλαγή κυριαρχήσει», πρόσθεσε.

Πηγη: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE