Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο του ποσού των ποσού 315.000 ευρώ περίπου πλαστογραφίας επιταγών κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 57χρονη η οποία εργαζόταν ως λογίστρια σε όμιλο εργοληπτικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 8/2019 -5/8/21 , πλαστογράφησε πέραν των 270 επιταγών εταιρειών και αφού τις εξαργύρωσε οικειοποιήθηκε τα χρήματα που ξεπερνούν τις 315,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE