Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός μετά από τροχαίο στη Λεμεσό ο Παύλος Διονυσίου

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός μετά από τροχαίο στη Λεμεσό ο Παύλος Διονυσίου

Σε σοβαρή σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 10.40 σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Παύλος Διονυσίου, 77 ετών κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος Διονυσίου οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού, φθάνοντας σε συμβολή με την οδό Νίκαιας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με βαρύ φορτηγό τύπου πλατφόρμα που οδηγούσε 53χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο Διονυσίου τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του. Απεγκλωβίστηκε με την παρέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Ο 53χρονος οδηγός της πλατφόρμας μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Στον 53χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE