ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρνακα: Φωτογραφίες σοκ - Δείτε πως έγινε το σώμα μικρού παιδιού από τα τσιμπήματα κουνουπιών! Έξαλλοι οι γονείς του

Λάρνακα: Φωτογραφίες σοκ -  Δείτε πως έγινε το σώμα μικρού παιδιού από τα τσιμπήματα κουνουπιών! Έξαλλοι οι γονείς του

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει το φαινόμενο των κουνουπιών στους πολίτες όλων των επαρχιών, καθώς καθημερινώς φτάνουν στην ιστοσελίδα μας παράπονα και καταγγελίες.

Το σημερινό μάλιστα με θύμα μικρό παιδί, σοκάρει καθώς όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το σώμα του μικρού αγοριού είναι γεμάτο σημάδια και τσιμπήματα.  

Στην προκειμένη περίπτωση τα κουνούπια επιτέθηκαν στην κυριολεξία στο σωματάκι μικρού παιδιού ηλικίας 1,5 χρονών. Όπως πληροφορηθήκαμε το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται κοντά σε ποταμό ο οποίος των Δεκέμβριο υπερχείλισε λόγω των βροχών ενώ τα νερά έμειναν στάσιμα και κανείς δεν πήγε να τον καθαρίσει.

Η οικογένεια επικοινώνησε επανειλημμένα με το Δημαρχείο Αραδίππου όπου υπάγεται η εν λόγω περιοχή. Οι υπεύθυνοι του Δήμου τους επιβεβαίωσαν ότι θα καθαριστεί ο ποταμός ,και θα γίνει ψεκασμός στην περιοχή, εντός των επόμενων δύο ημερών πράγμα που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα χθες τα κουνούπια να επιτεθούν στην κυριολεξία στο σώμα του μικρού παιδιού.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top