ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Δρούσιας - Εναέριες δυνάμεις για κατάσβεση της

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Δρούσιας - Εναέριες δυνάμεις για κατάσβεση της

Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης μετά απο πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 10 στην περιοχή της Δρούσιας στην Πάφο.

Αμεση ανταπόκριση απο το τμήμα δασών αλλά και πυροβεστική Υπηρεσία όπου δυο εναέρια μέσα έχουν τεθεί άμεσα σε επιχείρηση για κατάσβεση της φωτιάς. 

Ενώ επίγειες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο απο το τμήμα δασων και πυροσβεστικής υπηρεσίας ώστε να θέσουν υπο έλεγχο την φωτιά που εξαπλώνεται και καίει άγρια χόρτα και άγρια βλάστηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE