Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσής τους, αναφέρει η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Ζαννέτου, με αφορμή το χθεσινό φονικό στο Γέρι. 

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter η κ. Ζαννέτου σημειώνει: "Άλλη ζωή χάθηκε άδικα και βίαια από κυνηγετικό όπλο. Οι άδειες πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσης αν συνεχίζουν να υφίστανται, πολλά αλλάζουν στον κάτοχο και στην ικανότητα του με την πάροδο του χρόνου. Δύναμη στην οικογένεια του θύματος", προσθέτει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE