Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.
Την απόφαση της να μην προχωρήσει σε αναστολή των απολύσεων τεσσάρων προσώπων γνωστοποίησε αργά το απόγευμα η διαχειρίστρια εταιρεία γενικού φορτίου και κρουαζιέρας, προς το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων, ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές.
Αύριο αναμένεται στο λιμάνι Λεμεσού ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Σταύρος Μιχαήλ, γεγονός που ενδέχεται να διαφοροποιήσει τον προγραμματισμό των συντεχνιών, αφού νωρίτερα ανακοίνωσαν ότι θα μετέφεραν τις κινητοποιήσεις τους στα Υπουργεία Εργασίας και Μεταφορών, στη Λευκωσία.
Αποφάσεις για τον τρόπο χειρισμού της κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την απόφαση της εταιρείας, αναμένεται να ληφθούν αύριο.
Σημειώνεται ότι οι απεργοί, σε ένδειξη καλής θέλησης, εξυπηρέτησαν το μεσημέρι φορτία με ευπαθή προϊόντα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις