ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Eκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Ο Όμιλος GAP Vassilopoulos Group μαζί με το φιλανθρωπικό σωματείο Αγκαλιάζω με αγάπη και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου στο πλαίσιο αλληλεγγύης και κοινωνικής δράσης προς τους συνανθρώπους μας, διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους της Ελλάδας. 


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η  εκστρατεία θα περιλάβει τη συλλογή, την διαχείριση μεταφοράς/φόρτωσης σε εμπορευματοκιβώτια και την αποστολή/παράδοση στην Ελλάδα. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται είναι ξηρά τροφή, γάλα μακράς διαρκείας, παιδικές πάνες και ξηρά τροφή για ζώα.

Τα σημεία που μπορεί να επισκεφτεί το κοινό για να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης είναι τα ακόλουθα:  Λευκωσία - G.A.P. AKIS EXPRESS Κέννεντυ,  Λευκωσία - G.A.P. AKIS EXPRESS Βιομηχανική Στροβόλου.

Επίσης στην  Λάρνακα - G.A.P. AKIS EXPRESS Αραδίππου, Λάρνακα - G.A.P. AKIS EXPRESS Χρυσοπολίτισσα.

Ακόμη στην Αμμόχωστο  - G.A.P. AKIS EXPRESS Παραλίμνι, στην Λεμεσό - G.A.P. AKIS EXPRESS Αγίου Αθανασίου και στην Πάφος - G.A.P. AKIS EXPRESS Ελλάδος.

Η εκστρατεία συλλογής θα διαρκέσει μέχρι τις 20/8/21, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top