Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων

Από τη Δευτέρα θα μπορούν να υποβάλλονται οι δηλώσεις για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων με Χαμηλά Εισοδήματα σε Ξενοδοχεία των Ορεινών Θέρετρων και του Πύργου Τηλλυρίας κατά την Περίοδο από 1η Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2021.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, δεόντως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα γραφεία του ταξιδιωτικού γραφείου COMARINE LTD στις διευθύνσεις, Αναστάσιου Γ Λεβέντη 3Α , 1097 Λευκωσία Τηλ.: 22818414, Αναστάση Σιούκρη 18, 3105 Λεμεσός Τηλ.: 25875588

Το Παγκύπριο τηλέφωνο για πληροφορίες: 77771717

Τα έντυπα δήλωσης για συμμετοχή στο Σχέδιο θα διατίθενται από τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Κ.Ε.Π.) και τα Κέντρα Πολιτών (ΚΕ.ΠΟ) των ταχυδρομείων καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων www.mlsi.gov.cy. Μαζί με το έντυπο διατίθεται κατάλογος με τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν και πληροφορίες σε σχέση με το Σχέδιο.

Επισημαίνεται ότι το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει συμβληθεί με το πιο πάνω ταξιδιωτικό γραφείο για την υλοποίηση του Σχεδίου, με βάση τη Νομοθεσία περί της Ρύθμισης των Διαδικασιών Σύναψης Δημόσιων Συμβάσεων και για Συναφή Θέματα καθώς και με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679.

Υπενθυμίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθόσον αφορά τη συμμετοχή στο Σχέδιο και την επιλογή ξενοδοχείου προτίμησης. To Σχέδιο εφαρμόζεται μέχρι την εξάντληση του σχετικού διαθέσιμου ποσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE