Η Ξανθή Τζερεφού δεν είναι πια plus size: Η αλλαγή του μοντέλου δύο χρόνια μετά το GNTM - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ξανθή Τζερεφού δεν είναι πια plus size: Η αλλαγή του μοντέλου δύο χρόνια μετά το GNTM - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρώτο plus size μοντέλο που κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM δεν είναι άλλο από την Ξανθή Τζερεφού, που μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο κύκλο του reality μοντέλων στο Star.

Η όμορφη νεαρή κοπέλα είχε εντυπωσιάσει τους κριτές και η επιτροπή δεν άργησε να της δώσει το εισητήριο για την διεκδίκηση μιας καλής θέσης στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν, δύο σχεδόν χρόνια μετά από την στιγμή που μας συστήθηκε, η Ξανθή έχει γίνει αγνώριστη και δεν είναι πια plus size μοντέλο, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Εξακολουθεί να ασχολείται με το modelling ωστόσο ανεβάζοντας κατά καιρούς φωτογραφίες από τα επαγγελματικά projects στα οποία συμμετέχει, αλλά και τις συνεργασίες της με εταιρείες και brands.

Ούσα εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή, ξεχωρίζει με τη vintage αναγεννησιακή ομορφιά της και τα ginger μαλλιά που αναδεικνύουν την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE