ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε γυναίκα για υπόθεση πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε γυναίκα για υπόθεση πλαστογραφίας

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον γυναίκας για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ποινή φυλάκισης που της επιβλήθηκε ξεκινά από τις 2.8.21 ενώ η σύλληψη της έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου κατά την αναχώρηση της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επίσης για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου άλλες δύο γυναίκες για τις οποίες το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας στις 20 Αυγούστου του 2021. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως αυτές παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τότε.

Επίσης νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για το Πέργαμο της Ιταλίας, ένας νεαρός, παρουσιάζοντας δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας. 

Από τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στην ταυτότητα είναι το ίδιο που παρουσιάστηκε κατά την αναχώρηση.  Όμως, δημιουργήθηκαν υποψίες ότι δεν ήταν γνήσιο και ανακρινόμενος ανέφερε πως τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα που παρουσίασε.

Όπως είπε στην Αστυνομία, είναι ηλικίας 15 ½ ετών. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και στην παρουσία λειτουργού της υπηρεσίας κοινωνικών υπηρεσιών και δικηγόρου, έδωσε μια κατάθεση, φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως συνελήφθη. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top